logo
Mondhygieniste Hedy Ong
Welkom
De mondhygienist
Werkwijze praktijk
Kosten
Angst
Veelgestelde vragen
Zo vindt u ons
Privacyverklaring
Toegepast psycholoog

Werkwijze praktijk                                                                            

 

 

► Intake

Tijdens deze behandeling wordt de conditie van uw tandvlees in kaart gebracht. Zo kunnen we precies zien wat er aan de hand is en, nog belangrijker, hoe we dit het best kunnen behandelen.

►Tandsteen verwijderen

Afhankelijk van de mate van de onsteking, de hoeveelheid tandsteen en de conditie van uw tandvlees wordt er bij de vervolg behandeling(en) tandsteen verwijderd.  

►Instructie mondhygiëne

U krijgt uitleg welke manier van poetsen het best bij u past.Tevens kijken we welke hulpmiddelen u kunt gebruiken voor het schoonmaken tùssen uw tanden en kiezen.

►Mondhygiëne controles

Bij de mondhygiënecontrole wordt gekeken in hoeverre u in staat bent om thuis een goede  mondhygiëne uit te voeren en krijgt u tips om de mondhygiëne optimaal te houden.

►Recall

Afhankelijk van de mate van ontsteking, de conditie van uw tandvlees, en de hoeveelheid tandsteen komt u elke 3,4 of 6 maanden terug voor een recall (onderhoudsbehandeling)

►De behandelingen kunnen onder verdoving plaatsvinden.

 

 

Wat moet u meenemen bij uw eerste bezoek aan de mondhygiëniste?

Paspoort of rijbewijs

Pasje van de zorgverlener

Een ingevulde gezondheidsvragenlijst > download gezondheidsvragenlijst

 

Gezondheidsvragenlijst

Een gezondheidsvragenlijst bestaat uit een aantal vragen over uw algemene gezondheid. Deze vragen kunnen van belang zijn voor de behandeling bij de mondhygiënist. Denk hierbij aan het gebruik van medicijnen en bepaalde aandoeningen zoals diabetes en een hoge bloeddruk.